Tinamarias Blog - om Tinamaria ...

 
 

Tinamaria Annaliva Ameliah Liziedatter
(Tinamaria Fabrina Jensen)

Forfatter, forlægger, dokumentarist, whistleblower, journalist, Feng Shui konsulent, multiterapeut, komponist, underviser, hestehvisker, lysarbejder, empath, krigsengel, samfundsreformator og meget mere - kært barn har mange navne. Læs cv længere nede.

 

Uden at rødme eller være beskeden betragter jeg mig selv som verdens mentalt stærkeste kvinde. Mange vil nok også kalde mig Danmarks sejeste og modigste kvinde ... :o)

Jeg er også indehaver af en af Danmarkshistoriens største korruptionssager og få mennesker kan skrive på deres cv, at de sammen med universet satte staten og magteliten SKAKMAT.

 

Energimæssig transformator og demokratiets beskytter

Når man som en stærk healer har et højt lys, bliver ens energi ellers tit misforstået af andre, fordi jeg selvom jeg spreder lys, så igangsætter lyset kaos ...

For mange år siden fik jeg at vide, at jeg ved at føre min egen sag, ville komme til at hjælpe rigtig mange mennesker. Jeg troede i en del år, at det handlede om at hjælpe skimmelramte, men som sagerne og forløbet har udviklet sig, er det blevet langt større, fordi det i dag handler om den omfattende korruption og embedsmisbrug, der finder sted indenfor hele det offentlige system – herunder især fra politiet og retssystemet såvel som ombudsmanden.

Et anløbent politi og retsssystem fjerner grundlaget for et sandt demokrati med respekt for borgeren og dennes lovsikrede retigheder og dermed samfundet som helhed. Folk tror så meget på retssamfundet og har svært ved at blive konfronteret med, at det er en af de største løgne i dets nuværende form.

En af måderne retssystemet forsøger at køre folk ned på psykisk, er ved at fejlbehandle deres sager bevidst, da mange i længden ikke tåler den uretfærdighed, der er forbundet hermed såvel som det opslidende tidsperspektiv som udmattelsesstrategi. Det omfattende forløb kan i punktform ses her. De enkelte punkter oprulles her og udbygges løbende.

Det kræver en ufatteligt stor styrke, vedholdenhed og udholdenhed at gå op imod systemet, når det tæller samtlige politiinstanser, de fire retsinstanser, Skat og skattemyndigheder, ombudsmanden, ministerier, nævn og tilsyn. Det er en stor ære at bære sandhedens lys, men det er også en stor opgave.

Min første meget læser- og anmelderroste bog "Dansk Feng Shui i praksis" handler om at skabe gode energier i sit liv, sit hjem og på sin arbejdsplads. At afdække omfattende korruption handler således også om at skabe gode energier - blot på et meget højere plan og dybere niveau til gavn for helheden.

Politiet er i dag ikke længere samfundets og borgerens beskyttelse. Politiet er i stedet blevet magthavernes beskyttelse imod borgeren og det skal der laves om på - også i lyset af at domstolene og mange andre instanser spiller sammen i et modbydeligt spil imod borgere og underminerer derfor.

Det er selvfølgelig skræmmende og utrygt, at man ikke kan stole på hverken politiet eller retssystemet, men det nytter ikke noget at blive sur på mig over at fortælle sandheden. Sandhed er og bliver sandhed ...

 
Størst af alt er kærlighed - stærkest af alt er sandhed ...
 
 
Udtalelser fra andre igennem dette forløb
 

Min søns far

Jeg beundrer dig for, at du har evnet at ophæve tyngdekraften ...

Forfatter og forlægger

Du kan flytte bjerge - hvis du vil ...

Banken

Jeg ved ikke, hvad det er, du gør, for det du gør, kan i princippet ikke lade sig gøre, men jeg kan se, at du gør det igen og igen ...

Skat

Jeg håber aldrig nogensinde, at du mister din ildhu ...

Skatteadvokat

Du prøver meget ihærdigt at sikre rentabel drift, og din vedholdenhed aftvinger respekt – særligt når man ser din samlede situation og de kampe du må kæmpe.

En af landets dygtigste clairvoyante

Du er kraft eddermaneme for sej ... Jeg ville sgu nødig lægge mig ud med dig, ha, ha, ha ...

 

Læs feedback på bloggen her

Læs også feedback på dokumentaren her

Feedback og musikroser til Tinamarias musik

 
CV siden 1995 CV før 1995 Interesser igennem tiden
 
 
 
 
 
Kendelse i statens hestetyveri
 
Til straffesagen, censurens genindførelse m.m.
 
Tilbage til bloggen
 
Blog | Bøger | Demonstration | Dokumentar | Downloads | Dialog med myndigheder | Kronologisk forløb | Links | Projekter og tiltag | Strøtanker | Spørgsmål og svar | Tinamaria
tinamaria[@]vindingforlag.dk